Alle samlingerKort
Sådan anvender du tegne- og måleværktøjer i "Kort"
Opdateret over en uge siden

Se med i videoen øverst, når Christian hurtigt gennemgår Resights' værktøjer til opmåling og tegning på kortet.

Værktøjerne er brugbare, hvis du f.eks. vil:

• Opmåle matrikler, bygninger eller brugerdefinerede afstande og arealer.

• Farvelægge dele af kortet

• Skrive tekst på kortet, så du kan holde styr dine datapunkter.

Download og eksport af tegning

Efter at have anvendt værktøjerne er det muligt at downloade din tegning som PDF eller eksportér i CAD-format. Du har mulighed for at få jeres eget logo på, så du nemt kan anvende det til præsentationer.

Download af kortudsnit

Efter du har færdiggjort din tegning, kan du i venstre nedre hjørne (se billede) udskrive dit kortudsnit. Dit kortudsnit vil komme i PDF-format. Ønsker du det som PNG, kan du anvende det lille kamera-ikon ovenover.

Pilen viser hvor du skal trykke for at downloade dit kortudsnit.

Eksportér din tegning i CAD-format

Ønsker du derimod at eksportere din tegning i et format således, at du kan arbejde videre med det i et andet system og fortage yderligere analyser, så skal du anvende download knappen nederst i venstre hjørne:

Du kan eksportere dit kortudsnit i følgende formater:

• DWG

• DXF

• GML

• KML

• GeoJSON

• ESRI Shapefile

• Mapinfo file

• Excel (XLSX)

💡 Det er ligeledes muligt at ændre dimensioner mellem 2D og 3D

Mangler du stadig hjælp, eller har du feedback til appen?

Giv os et kald på +45 93 80 68 44 eller skriv i chatten 👋