Alle samlingerKom godt i gang med Resights
7. Opret handels- og udbudsagenter og bliv underettet ved markedsaktivitet
7. Opret handels- og udbudsagenter og bliv underettet ved markedsaktivitet

Få automatiske notifikationer om markedsaktiviteter ved hjælp af vores agenter

Opdateret i denne uge

Hos Resights kan du oprette handels- og udbudsagenter, der holder dig opdateret på markedets aktivitet. Denne funktion giver dig mulighed for at modtage automatiserede underretninger, når der sker noget nyt inden for dine specifikke interesser og kriterier på ejendomsmarkedet. Se videoen for en detaljeret gennemgang af, hvordan du kommer i gang med at bruge agenterne.

Opret handelsagent på Resights

Udforsk modulet

Start med at gå ind på modulet "Udforsk" i menubaren til venstre. Her kan du finde fremsøge de ejendomme

Vælg filtre (Eksempel)

Gør din søgning konkret ved at vælge relevante filtre. Et eksempel kan være:

• Bygningens anvendelse: Etageboligbyggerier

• Seneste handelsdato: 1. januar 2020

• Adresse: Hollændervej, 1855 Frederiksberg C

• Handelspris: +10.000.000 kr

Søg efter ejendomme

Når du er tilfreds med dine filtre, tryk på den blå "Søg" knap øverst til højre for at få resultaterne.

Opret handelsagent

Klik på de tre prikker ved siden af den blå knap og vælg "Opret handelsagent" for at få automatiske opdateringer.

Opret udbudsagent på Resights

Vælg "Boliger til salg"

Gå tilbage til modulet "Udforsk" og vælg "Boliger til salg" i den øverste kategori.

Vælg filtre

Anvend de ønskede filtre for din søgning, og tryk "Søg".

Opret udbudsagent

Klik på de tre prikker ved siden af den blå knap og vælg "Opret udbudsagent".

Overblik over dine agenter

Følg modulet

Klik på modulet "Følg" i venstre side for at få et overblik over dine agenter. Her kan du se både handels- og udbudsagenter.

Tilpas eller slet agenter

Tilpas eller slet dine agenter og juster notifikationer ved hjælp af ikonerne til venstre og indstillingerne øverst til højre.

Mangler du stadig hjælp, eller har du feedback til appen?

Giv os et kald på +45 93 80 68 44 eller skriv i chatten 👋