Køb hos Sellpy
Betaling
Hvordan fungerer gavekort?

Giv et holdbart gavekort fra Sellpy. For at købe et gavekort skal du vælge den ønskede værdi og betale i indkøbskurven.

Opdateret over en uge siden

For at købe et gavekort hos Sellpy vælger du først den værdi som tilbydes, og lægger den i din kurv som normalt.

Betaling med kort tilbydes. Vi sender derefter gavekortet som PDF til din e-mail, efter du har betalt.

Gyldighedsperioden for et gavekort er 1 år. Gavekortet indløses på Sellpy-kontoen under "Indløs gavekort" og konverteres derefter til Sellpy kredit, som derefter vises som betalingsmulighed i indkøbskurven. 1 Sellpy kredit = 1 DKK og kan bruges til køb af alle varer hos Sellpy. I tilfælde af returnering eller klage vil du også blive refunderet i Sellpy kreidt.

De tilgængelige værdier, der er at vælge imellem, er

75 DKK

150 DKK

400 DKK

600 DKK

750 DKK

Læs mere om, hvordan Sellpy kredit fungerer HER.