Sælg med Sellpy
Hvordan fungerer Sellpys salgsservice?

Ved salg hos Sellpy tager vi os af hele salgsprocessen for dig - vi prissætter, fotograferer, markedsfører, leverer, håndterer retur m.m.

Opdateret over en uge siden

Sellpy varetager hele salgsprocessen af dine produkter - så du ikke behøver det. Alt du skal gøre er at bestille vores blå Sellpy pose, pakke den med ting, du vil sælge og sende den tilbage til os.

I hvilke lande kan jeg sælge med Sellpy?

Vores salgsservice er i øjeblikket live i Sverige, Tyskland, Østrig, Danmark, Finland, Holland, Frankrig og Belgien.

Hvis du bor i et land, hvor vores salgsservice ikke er live endnu, bedes du udfylde denne formular HER for at blive opdateret, når vi lancerer på nye markeder.

Hvad er inkluderet i salgsservicen?

Når du har sendt din pakkede Sellpy-pose til os, kan du læne dig tilbage og slappe af. Som en del af vores salgsproces tager vi os af følgende for dig:

Sortering

Sellpy gennemgår alle varer for at sikre, at alt er rent, helt og autentisk. Alle varer til en værdi af mere end 35 DKK sættes til salg. Genstande, der er defekte eller har en meget lav værdi, doneres eller genbruges. Læs mere i denne artikel: Kan jeg anmode om en revurdering af afviste varer?

Prissætning

Sellpy vurderer hver vare og foreslår en pris for den baseret på millioner af datapunkter fra tidligere solgte varer. Læs mere i denne artikel: Kan jeg selv bestemme prisen på min vare?

Fotografering

Sellpy fotograferer alle varer, der vil blive sat til salg i vores professionelle fotostudier.

Beskrivning

Sellpy opretter informative annoncer, der beskriver hver genstand, der er sat til salg. Læs mere i denne artikel: Kan jeg selv ændre oplysningerne i en annonce?

Annoncering

Sellpy opretter annoncer, der bliver lagt online i forskellige salgskanaler på tværs af 24 EU-lande, for at maksimere rækkevidden af dine annoncer. Læs mere i denne artikel: Hvor forsøger Sellpy at sælge varer og hvor længe?

Kommunikation

Sellpy administrerer al kommunikation og spørgsmål med købere.

Betaling

Sellpy håndterer alle betalinger fra købere.

Emballering

Sellpy pakker alle solgte varer og bruger sikkerhedsemballage til skrøbelige produkter.

Levering

Sellpy styrer al logistik for levering af varer til købere.

Returnering

Sellpy faciliterer vores købere med returmulighed og tager sig af returnerede varer uden at det påvirker dit salg.