Sælg med Sellpy
Salg med Sellpy
Kan jeg kræve indsendte varer tilbage?

Du kan anmode om at få returneret dine indsendte varer via din Sellpy-konto, så længe varerne ikke er blevet solgt, doneret eller genbrugt.

Opdateret over en uge siden

Du har mulighed for at kræve indsendte varer tilbage via din Sellpy-konto, hvis du ønsker at få dem tilbage. Vi kan returnere den fulde Sellpy-pose til dig, så længe posen stadig er på lager og dine varer ikke er blevet sorteret endnu.

Hvordan annullerer jeg salget af en vare?

Varer, der er lagt til salg, kan returneres til dig, så længe de ikke er solgt, genbrugt eller doneret.

Annuller salget ved at gå ind på varesiden og klikke på "Annuller salg og returner". Når du har annulleret salget, lægges varen i din indkøbskurv. Du betaler annoncegebyret* og forsendelsesomkostningerne* for at få varen retur.

Det, der er godt at vide, er, at du kan annullere salget af flere varer på samme tid og tilføje dem til din indkøbskurv for at kombinere fragtomkostningerne. Du kan endda tilføje andre varer, som du vil købe!

Hvordan får jeg afviste varer tilbage?

Efter sorteringen af din pose er gennemført, kan du anmode om at få afviste varer returneret inden for 72 timer via Sellpy-kontoen. Læs mere i denne artikel: Kan jeg anmode om en revurdering af afviste varer?

Hvordan får jeg min fulde Sellpy-pose tilbage?

Hvis du har ombestemt dig og ikke længere ønsker at sælge med Sellpy, kan vi hjælpe dig med at returnere hele Sellpy-posen, så længe posen ikke er åbnet for sortering endnu. Kontakt vores kundesupport for at få hjælp til dette.