Sälja eller köpa via Sellpy Circle
Köp via Sellpy Circle
Hur reklamerar jag något som köpts via Sellpy Circle?

Du har alltid reklamationsrätt på Sellpy. På ditt Sellpy-konto under "Dina ordrar" kan du anmäla din reklamation.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Motsvarar varan som köpts via Sellpy Circle inte dina förväntningar har du självklart reklamationsrätt. Säljaren har 5 dagar på sig att återkoppla kring din reklamation, hör vi ingenting från säljaren godkänns den automatiskt. Exempel på anledningar för reklamation är exempelvis, ej utskriven defekt, felskriven annons, eller om varan gått sönder i frakten.

Hur registrerar jag en reklamation?

1. Gå in på "Dina ordrar" i menyn och välj ordern det gäller

2. Klicka på "Returnera/reklamera" till höger om varan

3. Fyll i anledning till din reklamation och bifog en bild

4. Säljaren har 5 dagar på sig att återkoppla kring din reklamation, hör vi ingenting från säljaren godkänns den automatiskt.

Ser du inte ordern under "Dina ordrar" är du inte inloggad på samma Sellpy-konto som du använde när du gjorde ditt köp.

Läs mer om hur du returnerar en vara från Sellpy Circle HÄR