Har Sellpy en App?

Sellpy har en app!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Sellpy-appen ger dig tillgång till en ännu smidigare shopping-upplevelse. Över en miljon second hand-varor är bara några klick bort! Ladda ner appen och slå på notiser för få veta när nyheter kommer in och när priset på dina favoriter sänks. Appen finns tillgänglig för både iOS- och Android-enheter.

I dagsläget stödjer appen inte alla Sellpys funktioner men vi utvecklar appen och adderar nya funktioner löpande.