Stap 2: Bekijken

Het ontvangen document inzien en lezen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je op de link in de e-mail klikt kom je bij het document dat je dient te ondertekenen. Het kan ook zijn dat er meerdere documenten ondertekend moeten worden.

Klik op het document om het in te zien. Mocht je kiezen voor de knop linksonder ‘Terug’ dan sluit je het document en verlaat je de omgeving.

Als je op volgende drukt kom je terug in het scherm waar de documenten staan en staat er nu een groen vinkje naast het document dat je hebt ingezien.

Je moet alle documenten geopend hebben om de documenten in één keer te kunnen ondertekenen.

Het is mogelijk dat je eerst een authentificatie dient te doorlopen om het document te mogen inzien.

Heb je vragen over de inhoud van het document? Neem dan contact op met de persoon/organisatie die het document heeft verstuurd.

Ga door naar Stap 3 - Niet akkoord of Volgende

Ons support team helpt je graag verder via de chat of via support@signhost.com