Hulp voor de ondertekenaar
Stap 3: Niet akkoord of Volgende

Ik ga wel of niet akkoord met het document.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je het (of alle) document(en) hebt doorgelezen, heb je rechts onderaan de pagina de mogelijkheid om te kiezen voor ‘Niet akkoord ’of ‘Volgende’.

Als je het niet eens bent met de inhoud van het document kies dan voor ‘Niet akkoord’. Je moet hier vervolgens de reden van weigeren invullen.

Door een druk op de knop ‘Weigeren’ wordt de keuze verzonden.

Ga je wel akkoord met het document? Klik dan op ‘Volgende’.

Mogelijk wordt bij de volgende stap gevraagd om een verificatie, ga dan naar Stap 4 - Verifiëren.

Komt u meteen op de pagina 'Ondertekenen', ga dan naar Stap 5 - Ondertekenen.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of via support@signhost.com