Digitaal ondertekenen
Signhost webportaal
E-mail versturen vanuit uw eigen domein

Instructies om je eigen verzenddomein in te stellen vanuit het webportaal.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze functionaliteit is tegen betaling af te nemen.

Neem hiervoor contact op met ons support team via support@signhost.com

Wij bieden de mogelijkheid om e-mails te versturen vanaf een eigen domein in plaats van noreply@signhost.com.

Stap 1 - Domein toevoegen

Log in op je account, ga naar 'Management' > 'Branding', scroll naar beneden naar 'Custom sending domain'. Alleen een geverifieerde gebruiker met de rol portal administrator heeft toegang tot de functionaliteit om het aangepaste domein in te stellen.

Voer het e-mailadres in waarvandaan je de e-mails voor ondertekenverzoeken en herinneringen wil verzenden. Klik op 'Add domain name'.

Let op! Je kan alleen een domein toevoegen dat overeenkomt met het (sub)domein van het e-mailadres waarmee je bent ingelogd.

Stap 2 -DNS Records bijwerken

Na het toevoegen van het mailadres worden de benodigde DNS-waarden (values) gegenereerd en weergegeven. Werk je DNS-records bij met de gegeven waarden, zorg ervoor dat je de volledige waarde kopieert.

Let op! Afhankelijk van de hosting provider kan het zijn dat je het domein moet weglaten in de ‘Naam’. Ook een trailing dot kan vereist zijn aan het eind van het CNAME-record. Dit kan je terugvinden in de documentatie van de hosting provider.

Wanneer de DNS-records zijn bijgewerkt, klik op 'Verify domain'. Het volledige stappenplan dient binnen 14 dagen na het generen van de records te worden afgerond.

Als de DNS-records niet direct bewerkt kunnen worden, kan je de pagina verlaten door te klikken op 'Back to branding'. Je kunt op elk moment teruggaan naar de pagina 'Domain Name Values' door te klikken op 'Retrieve domain values' op de Branding pagina.

Stap 3 - Domein verifiëren

De status van het domein is 'pending' totdat het domein volledig is geverifieerd. Wanneer het domein 'pending' is, worden e-mails verstuurd vanaf noreply@signhost.com of een domein dat al eerder geverifieerd is. Wanneer het domein geverifieerd is, zal Signhost direct e-mails versturen vanuit dat domein.

Domein opnieuw instellen

Om het aangepaste domein opnieuw in te stellen, vul je het e-mailadres in en klik je op 'Reset'. E-mails zullen dan weer verstuurd worden vanaf noreply@signhost.com.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of mail naar support@signhost.com