layout.skip_to_main_content
De krabbel lijkt niet op mijn handtekening!
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is lastiger om met de muis van je pc/laptop een krabbel te zetten die lijkt op de natte handtekening. Je kunt het ondertekenproces ook openen op een tablet of laptop met touchscreen en daar je krabbel zetten met je vinger of stylus pen.

De handtekeningen die via Signhost gezet worden zijn standaard juridische rechtsgeldige geavanceerde elektronische handtekeningen. De digitale handtekening (de krabbel) geldt als bewijs van een wilsuiting wanneer het voldoet aan de eisen in de Wet Elektronische Handtekening (WEH). De diensten van Signhost voldoen hieraan.

Kan ik mijn handtekening niet uploaden?

De handeling van het plaatsen van de krabbel is dus de rechtsgeldige manier om van een ondertekenaar vast te leggen dat er akkoord wordt gegaan met het geschrevene.
Het uploaden van een opgeslagen afbeelding van de handtekening - zoals dat bij andere partijen mogelijk is - is dus geen geldige vorm van wilsuiting, en daarom bieden wij deze ook niet aan.

Ons support team helpt u graag verder via de chat of via support@signhost.com