SkyView
Referensyta för att kontrollera höjdskillnader

Vill du, innan du kommer till ett projekt ha koll på hur höjdförhållandena ser ut eller göra en kvalitetskontroll på en befintlig yta?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att aktivera referensytan:

1. Starta verktyget “referensyta” genom att klicka på symbolen som ser ut som två kvadrater och en pil som visar uppåt och nedåt.

2. Välj sedan en lämplig höjd genom att skriva in den manuellt, klicka på pilarna eller klicka i textrutan för att sedan kunna scrolla uppåt och nedåt.

3. Släck referensytan igen genom att klicka på symbolen en gång till.