Kom igång med SkyMap Portal
Betafunktion att ändra språk

Betafunktion för välja systemspråk för SkyMap Portal till Svenska, Engelska, Finska, Norska mfl.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att byta språk till annat än svenska i SkyMap Portal, gör enligt följande:

1. Vid inloggning till SkyMap Portal klickar du på fältet där det står Svenska.

2. Välj ett språk i fältet och därefter logga in som vanligt.

Notera att detta är en betafunktion där SkyMap inte garanterar att all funktionalitet fungerar som förväntat vid annat än Svenska. För språken Engelska och Tyska används en mer kontrollerad översättning i modulerna SkyView och Filhanteraren.