Filhanterare
Ta bort en version av en uppladdad fil

Här beskrivs hur du tar bort en specifik version av en uppladdad fil i Filhanteraren.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att ta bort en specifik version av en uppladdad fil:

1. Gå till Filhanteraren och till den fil du vill ta bort en specifik version för.
    Du ser enkelt i listvyn via kolumnen Innehåller hur många versioner varje fil har.

2. Håll muspekaren över den fil du vill ta bort version för och klicka med vänster musknapp.

3. I fönstret till höger visas filens metadata och alla versioner av filen listas. Den senaste versionen är alltid överst.

4. Klicka på ikonen som föreställer en soptunna vid den version du önskar radera.

5. Bekräfta borttagningen genom att klicka på Ta bort.

6. Klicka på Stäng.

Observera att åtgärden för borttagning av filversion inte går att ångra.