Ta bort en molnprocessering

Här beskrivs hur du tar bort en molnprocessering från ett projekt.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att ta bort en molnprocessering från ett projekt:

1. Under Molnprocesseringar i projektet väljer du den processering som ska tas bort.

2. Klicka på soptunnan.

3. Om molnprocesseringen är kopplad till minst en tidslinje visas ett meddelande att den inte kan tas bort. Koppla bort tillhörande avbildning, ortofoto samt punktmoln och försök igen.

4. Bekräfta borttagningen genom att skriva in molnprocesseringens namn och klicka Ta bort.