Molnprocessering av drönarfoton
Kvalitetssäkring med SkyMap Design

Här beskrivs hur du med hjälp av SkyMap Design kan kvalitetssäkra en molnprocessering.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att kvalitetssäkra en molnprocessering med SkyMap Design.

1. Ladda ner GCP / Markstöd (.CSV) för den molnprocessering du vill kvalitetssäkra.

2. I SkyView skapa en ny SkyMap Design geometri. Högerklicka därefter i scenen och välj Skapa - Punkter (.CSV)

3. Välj den nedladdade CSV-filen från molnprocesseringen. De inmätta markstöden visas då som blåa punkter i scenen. Jämför punkterna mot markstöden i flygningen. Du kan även mäta punkten mot flygningensmarkstöd för att få fram differensen i höjd.