SkyMap Design
Importera en befintlig design, landxml eller markmodell från molnprocessering till en design
Importera en befintlig design, landxml eller markmodell från molnprocessering till en design

Här beskrivs hur du importerar befintliga objekt som design, landxml, eller markmodellfrån molnprocessering till en annan design.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att importera ett befintligt objekt som design eller landxml till en design:

1. Editera din design och gå till sektionen FUNKTIONER - Importera.

2. Klicka upp rullisten där du väljer det objekt du vill importera till din design.
    Här kan du välja mellan följande kategorier:

• Linjer skapade via Mätverktyget

• Areor skapade via Mätverktyget

• Geometrier skapade via Designverktyget

• LandXML-filer

• GLB-filer

• IFC-filer

• Dae-modeller

• Markmodeller skapade via Molnprocessering

3. Välj det objekt du önskar importera och klicka på Importera objekt.

4. Det valda objektet är nu importerat i din design.