Medarbejdere
Invitér medarbejder

Giv dine medarbejdere adgang til kontoen

Opdateret over en uge siden

Så længe en medarbejder ikke er inviteret til Smartplan, kan de ikke se vagtplanen. En medarbejder har altså ikke adgang til din Smartplan konto, før du har inviteret dem. Så længe de ikke er inviteret, ser de således ud i din medarbejder liste:

Hvis du vil invitere dem til Smartplan, klikker du blot på “Tilføj email og inviter”, så får du følgende:

Hvis du har oprettet mange brugere uden at udfylde email adressen, vil listen bestå af alle disse brugere. Du kan blot udfylde email adressen på de brugere, du vil invitere.

Når du inviterer, kan du også udfylde en besked, der skal stå fra dig i den mail, vi sender med invitationen:

Når du har skrevet en besked her, trykker du på “Send invitation til Smartplan”.

Herefter sender vi en mail til din medarbejder, som cirka ser sådan her ud:

Teksten “Aktivér bruger i Smartplan” er et link, medarbejderne skal klikke på for at aktivere sig. Via linket kommer de til vores aktiveringsside, hvor de skal indtaste deres mailadresse og oprette en adgangskode. Når de har gjort det, er de blevet aktiveret.

Vi har lavet en guide til, hvordan medarbejdere aktiverer sig her:

Hvis en medarbejder ikke modtager invitationsmailen

Desværre sker det nogle gange, at en medarbejder ikke modtager invitationsmailen fra Smartplan.

Medarbejderen bør altid tjekke sin spam-indbakke, da e-mails fra Smartplan nogle gange ender der.

Hvis en medarbejder stadig ikke kan finde invitationsmailen, kan en administrator sende den givne medarbejder et aktiveringslink. Administratorerne kan finde aktiveringslinket under menupunktet "Medarbejdere". Klik derefter på "Genudsend invitations email" ud for den angivne medarbejder:

Herefter vil du se muligheden for at sende invitationsmailen igen ved at klikke på "Send igen", men du vil også se et aktiveringslink, som du kan sende til din medarbejder. Dette er det samme link, som medarbejderen ville modtage i invitationsmailen. Via dette link kan medarbejderen aktivere sin bruger med deres e-mail og vælge en adgangskode: