Medarbejdere
Aktivering af medarbejder og login

Sådan aktiverer en medarbejder sin bruger

Opdateret over en uge siden

Når man som ansat skal aktivere sin bruger, så er det vigtigt, man får gjort tingene i den rigtige rækkefølge. I det den ansatte blev oprettet i Smartplan, modtog denne mail med et aktiveringslink.

Hvis den ansatte ikke har modtaget sin aktiveringsmail, kan du læse mere i denne artikel: Inviter medarbejder

Når den ansatte klikker på linket “Aktivér bruger i Smartplan”, vil deres browser åbne, og de får nu mulighed for at aktivere deres bruger.

For at aktivere sig, skal de udfylde den e-mail, de ønsker skal være tilknyttet deres bruger. Dette behøver ikke være den samme e-mail, som de oprindeligt blev oprettet med i Smartplan.

Når de har indtastet mailadressen, vælger de den adgangskode, som de ønsker at bruge i Smartplan og trykker på “Bekræft med Email”.

Når medarbejderen har trykket "Bekræft med Email" vil de blive taget til en side, hvor de kan tilpasse deres bruger.

Her kan de rette følgende:

Når de har har tilpasset deres oplysninger, skal de trykke "Gem oplysninger". Herefter er de klar til at bruge Smartplan. De kan nu se vagtplanerne, bytte vagter og skrive beskeder.

Efter aktivering

Næste gang medarbejderen så ønsker at logge ind i Smartplan, så skal de gå til https://auth.smartplanapp.io/login/

Her skal de udfylde samme email og adgangskode, som de valgte under aktivering. Herefter trykker de på "Login med Email", og så er de logget ind.