Timer & løn
Lønkørsel til Danløn via integration

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan køre løn til Danløn via vores nye integration.

Mette Østerbye avatar
Skrevet af Mette Østerbye
Opdateret over en uge siden

Du kan køre løn til alle vores lønsystemer via filoverførsel. Men du kan også køre løn til Danløn via vores nye integration. Det gennemgår vi i denne artikel.

Du kan læse om, hvordan du:

Sådan opretter du forbindelse til Danløn

Inde i “Indstillinger” -> “Smartplan Indstillinger” -> “Løn” skal du vælge Integration i stedet for filoverførsel. Herefter klikker du på “Opret forbindelse til Danløn”:

Hvis du ikke er logget ind i Danløn, vil du nu blive bedt om at gøre det:

Nu skal du godkende, at Smartplan får adgang til Danløn:

Du bekræfter din Smartplan konto ved at logge ind på den igen:

Nu er din Smartplan konto forbundet til Danløn. Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afbryde forbindelsen, klikker du blot på “Fjern forbindelse” her:

Sådan kører du løn via integrationen

Hvis det er første gang, du kører løn fra Smartplan, skal du opsætte dine løntyper og tillæg, før du kan køre løn. Det kan du læse mere om i disse guides:

Hvis du allerede har opsat disse, skal du ikke ændre noget for at kunne køre løn via integrationen.

Inde “Timer & løn” klikker du på “Kør løn for perioden”, og så vil du have mulighed for at trykke på “Send til Danløn”:

Når du har gjort dette, klikker du på “Se i Danløn”, som vist på ovenstående billede. Så vil du få åbnet følgende side inde i Danløn:

Nu mangler du blot at gennemgå tallene og trykke på “Indlæs”.