Generelle informationer
Sådan overdrager du et kontoejerskab

Få hjælp til, hvordan du kan overdrage et kontoejerskab til en kollega.

Mette Østerbye avatar
Skrevet af Mette Østerbye
Opdateret over en uge siden

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du nemt kan overdrage ejerskabet for jeres konto til en kollega. Såfremt du ikke selv er kontoejer, kan du bede jeres nuværende ejer om at overdrage ejerskabet på følgende måde, hvis I har behov for det.

For at overdrage kontoejerskabet til en kollega, skal kollegaen være oprettet som administrator på kontoen. Du kan gøre vedkommende til administrator inde i "Indstillinger" -> "Smartplan Indstillinger" -> "Administratorer".

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du gør en kollega til administrator.

Så snart vedkommende er blevet administrator, kan du overdrage kontoejerskabet. Dette gør du også inde i "Indstillinger" -> "Smartplan Indstillinger" -> "Administratorer".

Under dit eget navn i listen har du mulighed for at klikke på "Flyt ejerskab":

Når du klikker på "Flyt ejerskab", vil du blive mødt af nedenstående boks, hvor du kan se, hvilke rettigheder den nye kontoejer overtager. Vedkommende vil få mulighed for at:

• Ændre betalingsoplysninger på kontoen

• Ændre abonnement på kontoen

• Slette kontoen permanent

Samtidig vil du selv miste rettighederne til at kunne foretage disse handlinger.

For at overdrage ejerskabet skal du blot vælge, hvem der skal være den nye kontoejer, bekræfte din adgangskode og sætte flueben i boksen "Jeg er sikker på, at jeg ønsker at overføre ejerskabet". Herefter klikker du på "Overdrag":

Den nye kontoejer vil nu modtage en mail om, at vedkommende er blevet gjort til ejer af kontoen.

Du vil selv fortsat være administrator på kontoen, så du har adgang til eksempelvis vagtplanlægning, fraværshåndtering og lønkørsel.