FAQ
Fakturering, økonomi og betaling
Hvorfor får jeg ikke nye utøvere i klubben inn på fakturaen?
Hvorfor får jeg ikke nye utøvere i klubben inn på fakturaen?
Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden
  • Først bør man sjekke tilknytningen til medlemmet - ligger de på et lag eller en gruppe? Hvis nei må utøveren legges til gruppen som utøver.

• Hvis det er et støttemedlem må man sjekke tilknytningen ved å trykke på blyanten at både avhuking på Ikke-aktivt medlem og på Medlemstype er registrert.

• Hvis tilknytningen i systemet er rett må man sjekke om laget eller medlemstypen ligger avhuket på fakturaen.

Dersom alt dette stemmer må man gå til Faktura, trykke “tilknytt medlemmer” og sjekke om det ligger noen under Ikke registrert. Ligger den her kan du trykke registrer giro.