FAQ
Innlogging
Jeg husker ikke brukernavnet eller passordet mitt, hva kan jeg gjøre?
Jeg husker ikke brukernavnet eller passordet mitt, hva kan jeg gjøre?
Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Trykk glemt passord og bruk e-post som ditt brukernavn. Så lenge du ligger registrert som medlem i klubben og med rett e-post skal du nå få tilsendt en mail. Dersom du ligger registrert med feil e-postadresse ta kontakt med klubben for å få det rettet.

Er du medlem, utøver eller foresatt kan du logge inn i Spoortz-appen med mobilnummer. Da får du tilsendt en engangskode for å logge inn.

Dersom du ikke er medlem i klubben må du melde deg inn enten via klubbens ansvarlige eller via klubbens innmeldingsskjema.