FAQ
Endre informasjon om klubben
Vi har fått nytt kontonummer, hvor og hvordan endrer jeg dette?
Vi har fått nytt kontonummer, hvor og hvordan endrer jeg dette?
Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Som hovedkontakt hos oss kan du endre kontonummeret knyttet til OCR overføringer og Kortbetalinger. Dette gjør du ved å velge rollen Klubbadministrator. Gå til menypunktet Organisasjon og deretter Organisasjonsdata. Skroll ned på siden til du finner “Oppgjørskonto OCR” og litt lengre nede finner du “Online betaling” deretter “Online betaling oppgjørskonto”. Her kan du legge inn samme kontonummer eller to ulike.