Hjemmeside
Nyheter
Hvordan publisere nyheter i webløsningen

Publiserer nyhet - trener, lagkoordinator, klubbadministrator og journalist

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden
  1. Velg rolle klubbadministrator (evt. journalist el. lagkoordinator).

2. Gå til menypunkt Hjemmeside, deretter Nyheter.
    (Menypunktet Nyheter som journalist).

3. Opprett ny nyhet ved å trykke på plusstegnet i blått oppe til høyre

4. Om du ønsker å redigere en nyhet som allerede er opprettet trykker du på nyhetssaken i listen.

5. Legg inn tittel, legg inn ingress, deretter en tekst i boksen under.

6. For å legge ved bilde trykk på Last opp forsidebilde (optimal str. 640x480).

7. Sett publiseringsdato dersom du ikke vil publisere den samtidig som du lagrer den.

8. Sett utløpsdato dersom du ønsker at den ikke skal ligge på hjemmesiden etter en gitt dato.

9. Trykk Lagre og saken er publisert (eller blir publisert på valgt dato/tidspunkt).

Ekstravalg som klubbadministrator:

1. Innloggede medlemmer:
    Huk av her dersom den bare skal vises til innloggede medlemmer i appen.

2. Velg idrett:
    Dersom saken skal tilhøre en idrett velger du idretten her, og nyheten får idrettstilknytting.

3. Vis for alle idretter:
    Dersom saken skal vises på alle idrettssidene huker du av her.

4. Ekskluder fra hovedside:
    Dersom du vil at saken bare skal ligge på idrettssiden og ikke på hovedsiden.

5. Godkjenn nyhet:
    Dersom et lag har laget nyhetssak får du muligheten til å godta saken til forsiden. Den dukker opp i listen over nyhetssaker og du kan trykke inn på saken for å redigere den og huke av for godkjenn nyhet.

For klubber med en idrett trenger man ikke tenke på forhåndsvalg av idrett da alle saker kommer på hovedsiden til klubben om de er opprettet som klubbadministrator.

Det er også mulighet å publisere nyheter via appen. Les mer om det HER.