Alle samlingerMedlemshåndteringPersoner
Gi og Fjerne administrator roller

Gi tilganger, tildele roller eller fjerne roller som klubbadmin eller økonomiansvarlig

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Dette er forklaring på hvordan du tildeler administrative klubbroller. For å legge til eller fjerne roller tilknyttet lag følger du denne oppskriften.

1. Velg rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig.

2. Gå til Medlemmer, deretter Personer.

3. Søk opp personen du skal tildele en rolle, trykk på vedkommende i listen.

4. Trykk på knappen TILDELE ROLLE.

5. Da får du opp en dialogboks hvor du huker av for rollen(e) vedkommende skal ha.

6. Trykk Lagre og du er klar.

Dersom du ønsker å fjerne en rolle på en person tar du vekk avhukingen i stedet for å sette den på, og trykker så Lagre.

NB: For å tildele økonomiansvarlig må du være hovedkontakt hos oss. Ingen andre har mulighet til å tildele denne rollen. Dersom du ønsker å vite hva de ulike rollene gir av tilganger finner du en oversikt her.