Trener/Lagleder
Utøverlisten
Legge til nye medlemmer på laget/gruppen

Legge til nye medlemmer på lag som trener/lagleder

Oppdatert over en uke siden

Dersom du har fått inn en ny utøver på laget som ikke tidligere har vært medlem, kan du som trener legge til det nye medlemmet:

1. Gå til menypunktet Utøvere.

2. Skroll ned på siden og finn linken Registrer nye utøvere, trykk på den. VELDIG VIKTIG at man først sjekker medlemsregisteret for å se om de ikke allerede ligger i systemet. Så unngår man å opprette duplikater i systemet.

3. Nå kommer du til et tomt skjema på høyre siden. Fyll ut alt:
    Navn, Adresse, Mobil, F.dato, Kjønn, E-post og Postnummer.

4. Trykk Lagre, og vedkommende kommer opp i listen til venstre. Så må klubbadministrator godkjenne de nye medlemmene. Når det er gjort kommer de rett inn i utøverlisten for laget.

VIKTIG: Fødselsdato og kjønn registrereres for at utøveren skal telle riktig på idrettsregistreringen, og du får ikke lagret vedkommende uten disse to. E-post og mobil bør være til den som skal betale medlemskontingent og andre fakturaer.