FAQ
Innlogging
Jeg prøver å logge meg inn som trener i webløsningen, men kommer inn som barnet mitt. Hva gjør jeg?
Jeg prøver å logge meg inn som trener i webløsningen, men kommer inn som barnet mitt. Hva gjør jeg?
Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Trolig har du det samme passordet på begge brukerne. Her ville jeg lagt inn e-posten i feltet for brukernavn og trykket Glemt passord og lage nytt passord på en av brukerne.

Eller så må du finne brukernavnet ditt og logge inn med det unike brukernavnet ditt. Dette finner du i appen - under Meg skal du kunne skrolle nederst på siden og der ligger brukernavnet ditt (sjekk at du er innlogget som deg selv og ikke som barnet ditt).