Trolig har du det samme passordet på begge brukerne. Her ville jeg lagt inn e-posten i feltet for brukernavn og trykket Glemt passord. Eller så må du finne brukernavnet ditt og logge inn med det unike brukernavnet ditt. Dette finner du i appen - under Meg skal du kunne skrolle nederst på siden og der ligger brukernavnet ditt (sjekk at du er innlogget som deg selv og ikke som barnet ditt).

Følg deretter stegene for å sette passord i mailen du får. Og sett ulike passord på de ulike brukerne du har registrert på din e-post.