Sportslig
Treningstider
Endre gjentagende trening

Endre gjentagende trening som klubbadministrator

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

For å gjøre endring på de gjentagende treningen må man velge rollen Klubbadministrator:

1. Gå til menypunktet Sportslig, deretter Treningstider.

2. Finn treningen du ønsker å endre i listen under.

3. Trykk på editer til venstre for treningen.

4. Nå kommer treningen opp i skjema over.

5. Endre det du ønsker å endre på, og trykk Lagre.

Dette gjelder for endringer på den gjentagende treningen opprettet som klubbadministrator (ikke fra appen som trener). Det vil si at denne endringen påvirker alle treningene som faller inn under Start dato og Slutt dato. Skal du gjøre endringer på bare EN trening må dette gjøres via appen som trener, eller webløsningen som trener/lagleder (lagkoordinator).