Arrangement med Spoortz
Rapporter
Deltakeroversikten - forklaring av knapper

Deltakeroversikten - forklaring av knapper og utvalg

Oppdatert over en uke siden

Knappene øverst:

1. Deltakertyper: Trykk inn her og du kan gjøre endringer på valg av deltakertyper, tilegne en deltakertype til de som ligger registrert på arrangementet, ta ut liste på hvem som har betalt hva.

2. Produkter: Trykk inn her og du kan gjøre endringer på valg av produkter, få oversikt over hvem som har bestilt hvilke produkter.

3. Godkjenning:

4. Innbetalinger: Her kommer det opp informasjon om innbetalingene som er gjort på arrangementet.

5. Besøkslogg: Viser en oversikt over hvor mange ganger de som er påmeldt har trykket inn på påmeldingssiden.

6. Fjerne: Dersom en person har startet påmeldingen sin uten å fullføre, og ikke skal være med på arrangementet kan du bruke denne knappen for å fjerne vedkommende. Marker i liste og deretter trykk Fjerne. Dersom vedkommende har betalt kan man ikke fjerne denne, bare Melde av.

7. Meld på: Dersom en person ligger registrert uten å være påmeldt kan du bruke denne funksjonen for å melde på vedkommende før du etterpå legger til avgiften de skal betale (om det er et betalingsarrangement). Marker i listen og trykk deretter Meld på.

8. Meld av: Dersom man har behov for å melde av noen kan man gjøre det ved å markere personen i listen og deretter trykke Meld av.

9. Inviter: Her kan man sende ut en invitasjon til de aktuelle deltakerne i klubben. Se egen forklaring for invitering.

10. Melding: Du kan sende ut melding til alle som ligger registrert på arrangementet. Les mer om hvordan det virker her.

11. NY PERSON: Dersom du ønsker å legge til noen manuelt gjør du det på denne knappen.

12. Tilknytt Gruppe: Dersom noen av deltakerne skal meldes inn i klubben og legges inn på et aktivt lag kan du velge lag i nedtrekksmenyen som heter Angi gruppe/lag og deretter trykke på knappen Tilknytt Gruppe.

Under listen med deltakere finner du også muligheten for å laste ned listen med deltakere i Excel. Les mer om du ulike utvalgene her.