Adelskalenderrapport

Oppdatert over en uke siden

En adelskalender er en liste med klubbens utøvere som viser lagstilknytning, hvor mange kamper de har spilt og hvor mange mål som er scoret av vedkommende gjennom tidene. Dersom dette legges inn på kampene så vil systemet hente dette frem.

For å finne Adelskalenderrapporten velger du rollen Klubbadministrator:

1. Gå til menypunktet Rapporter.

2. Trykk så Adelskalenderrapport.

3. Rapporten kommer opp og du kan laste denne ned til Excel.

NB: Vi har dessverre ikke mulighet til å etterregistrere dette for klubbene. Lagene må følge opp sine kamper og legge inn informasjon om hvem som har spilt, og hvem som har scoret via appen eller via webløsningen for at denne rapporten skal få innhold.