FAQ
Endre informasjon om klubben
Jeg får ikke lagret når jeg er inne på Organisasjonsdata. Hva gjør jeg feil?
Jeg får ikke lagret når jeg er inne på Organisasjonsdata. Hva gjør jeg feil?
Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Når du er inne på organisasjonsdata og ikke får lagret er dette trolig fordi det ikke er gjort et valg under Innstillinger. Her må du velge hvem som skal varsles om nye innmeldinger i klubben. Når du har valgt noen i nedtrekksmenyen så kan du trykke Lagre og det skal bli lagret denne gangen.