Gi administrator tilganger

Gi tilgang til andre i klubben som også skal bidra

Oppdatert over en uke siden

Når medlemmene er lastet inn og lagt til i systemet kan du bestemme hvem som skal ha tilganger.

Noen tips før du tildeler roller.

1. Pass på at ikke for mange har rollen økonomiansvarlig. Denne kan bare tildeles av hovedkontakten hos oss. Dette for å unngå at man ikke gir denne rollen til for mange. Ikke alle trenger oversikt over fakturadelen.

2. Du kan alltid tildele en rolle, og ta den bort i etterkant.

Velg rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig:

1. Gå til Medlemmer.

2. Trykk så på Personer.

3. Søk opp vedkommende og trykk inn på personen.

4. Trykk tilordne rolle, og deretter huker du av for rollene du ønsker å gi.

5. Trykk Lagre.