FAQ
App
Jeg får ikke slette kamper i appen
Oppdatert over en uke siden

Dersom du har opprettet kamper i appen eller i webløsningen så får du nok ikke slettet den direkte i appen enn så lenge.

For å slette kamper må du logge inn i webløsningen, via klubbens hjemmeside. Velg rollen trener/lagleder, derette velger du laget du skal slette kamp for. Gå deretter til mennypunktet som heter Kamper. Deretter Ny/endre kamp. Nå kommer kampene som er lagt inn opp i listen. Trykk på søppelspannet for å slette kampen.

NB: Dersom det er satt en kamptropp på kampen må denne fjernes før du får slettet den. Virker ikke det heller så sender du informasjon om hvilken klubb og hvilket lag du tilhører i tillegg til hvilken kamp som skal slettes, til oss i Spoortz. Bruk gjerne chatten du finner nede til høyre.