Medlemshåndtering
Lag og grupper
Fjern flere medlemmer fra en gruppe/lag

Hvordan fjerner du flere medlemmer fra en gruppe eller et lag

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Velg først rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig:

1. Gå til Medlemmer, deretter Lag/Grupper.

2. Finn gruppen eller laget du ønsker å fjerne medlemmer fra.

3. Du kan sortere medlemmene i søkefeltet først for å gjøre det enklere for deg selv.

4. Huk av til venstre for navnet til utøverne du ønsker å flytte.

5. Trykk på den rosa knappen for Fjern valgte.

6. Du får nå opp et spørsmål om du er sikker på at du ønsker å fjerne dem fra laget.

7. Trykk Ja, hvis alt er riktig. Trykk Nei om du ikke vil gå videre.

HUSK: At disse medlemmene ikke blir meldt ut av klubben ved denne operasjonen. De bare fjernes fra denne gruppen.

Skal de meldes ut? Husk å gjøre en utmelding i etterkant av at man har fjernet dem fra laget.