Alle samlingerFAQFakturering, økonomi og betaling
Når jeg sender faktura på SMS, kan jeg endre teksten som ligger på SMSen?
Når jeg sender faktura på SMS, kan jeg endre teksten som ligger på SMSen?
Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Dessverre er det ikke mulig å gjøre endring på teksten som sendes på SMS om man fakturerer på SMS. I denne meldingen som går ut får medlemmet beskjed at det kommer fra klubben det gjelder, deretter får man tittel og all betalingsinformasjon som er gjeldende for denne fakturaen (kidnummer, kontonummer og beløp),