FAQ
Annet
Fjorårets sesong ligger fremdeles i FIKS-synken. Hva gjør jeg?
Fjorårets sesong ligger fremdeles i FIKS-synken. Hva gjør jeg?

Fjorårets sesong ligger fremdeles i FIKS-synken. Hva gjør jeg?

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Ettersom NM 2022 ikke er ferdigspilt kan ikke Fotballdata stenge tilgangen til fjorårets sesong. Dette vil bli gjort kort tid etter 20. mai. Før dette får vi ikke fjernet turneringer fra i fjor. Dette er grunnet forskyvningen som ble gjort i forbindelse med pandemien. Men fra 2023 er vi tilbake til vanlig cup-oppsett og denne finalen spilles i desember. Så dette vil være siste året man opplever dette.

Men for å se hvilke turneringer som er årets turnering kan du gjøre følgende:

1. Gå til fotball.no og søk opp din egen klubb i søkefeltet øverst.

2. Trykk inn på klubben som samsvarer med din klubb i søkeresultatet som kommer opp.

3. Gå til Lag. trykk inn på det laget du ønsker å sette opp synk for.

4. Under feltet for Turneringer finner du de turneringene som laget er med i, i inneværende sesong. Trykk på denne.

5. Øverst i feltet for nettadressen finner du f.eks. en slik lenke: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=189450. IDen på årets turnering finner du på slutten av denne lenken.

6. Gå tilbake til Kamp og tabellsynken, og lagsoversikten i Spoortz.

7. Finn laget i listen, og til høyre for laget vil du finne IDen på turneringene som laget er koblet mot. Matche IDen du hentet fra linken i punkt 5, men IDen du finner til høyre for laget og koble denne som vanlig for å få årets kamper synkronisert.

Dersom du velger å koble alle turneringene kan du inne på oppsett for kamper bare unngå å knytte/synke de kampene som kommer fra 2022.