Bokningar
Hur flyttar jag en bokning - samma dag?

I denna artikel beskrivs hur en bokning kan flyttas under samma dag och bana.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

INSTRUKTION

1. Klicka en gång på starttiden i starttidsschemat så att en liten ruta till höger om starttidsschemat dyker upp. Se bild nedan.

2. Klicka på "Flytta" knappen för den bokningen som ska flyttas. Observera att i exemplet i bilden nedan består 11:20 starttiden av tre bokningar. Och du kan enbart flytta en bokning i taget.

3. Då grå markeras de tiderna i starttidsschemat som bokningen inte kan flyttas till.

4. Klicka nu på den starttiden som du vill flytta bokningen till. I exemplet nedan 13:50.
5. Klicka igen på "Flytta" knappen vid bokningen i det lilla fönstret till höger.
6. Då dyker en lite pop-up ruta upp som frågar om du vill flytta tiden.
7. Tryck då "Bekräfta" när du verifierat informationen.

8. Bokningen är nu flyttad.