Spelare
Hur ändra jag en spelares lösenord för appen?

Artikeln beskriver hur du ändrar lösenord i appen åt en spelare.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Följ de röda pilarna i bilden nedan för att:

1. först gå in på inställningar uppe i högra hörnet genom att trycka på verktygssymbolen

2. Välj "Appanvändare" längre ner i listan:

3. Sök fram den person du är ute efter, tex genom att skriva in golf-id, förnamn, efternamn eller e-mail adress.

4. Då dyker det upp en lista nedan för sökfältet med resultatet från sökningen, med bland annat följande rubriker:

5. Tryck på den person du vill hjälpa. När du gjort det fylls tabellen nedan med information:

6. Lägg in ett nytt lösenord och upprepa det i rutan under och meddela din medlem.

7. Glöm inte att tryck på "Spara".