Bokningar
Hur söker jag fram en golfares bokningar?

I bokningsmodulen kan du söka fram en persons alla bokningar, både de som har varit och de som kommer.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna artikel är uppdelad i två delar. För er som vill se instruktionsvideo väljer det, och ni som vill ha skriven instruktion hittar den längre ner.

INSTRUKTION

Alternativ 1 - via modulen BOKNINGAR

1. Gå till bokningsmodulen och skriv in namn eller golf-id i sökrutan (se röda pilar nedan).

2. I mittersta delen av bilden kommer alla träffar på det du sökte upp. Klicka på personen vars bokningar du vill se.

3. De bokningarna kommer då upp i den nedersta delen för bokningar.

4. Om du vill veta mer detaljer en viss bokning klickar du på den så får du upp den hela den starttiden.

5. Stäng fönstret och du kommer tillbaka till din tidigare sökning under Bokningsmodulen.

Alternativ 2 - via modulen RAPPORTER - "Alla bokningar"

1. Gå till modulen Rapporter till vänster.

2. Välj rapporten "Alla bokningar" uppe i vänstra hörnet

3. För att filtrera på en spelare, lägg in spelaren epostadress, eller golf-id i filtrerna nedan:

4. En lista på alla existerande bokningar kommer då upp i listan under filtret.