Starttidsschema
Golfbana
Hur vet jag om det är en medlem, gäst eller partner som bokat en tid?
Hur vet jag om det är en medlem, gäst eller partner som bokat en tid?

Visa symboler för om det är en medlem, gäst eller partner som har bokat tiderna i startidsschemat

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I starttidsschemat kan man tydliggöra hur olika spelarkategorier syns. Under modulen "Startidsschema" väljer man följande symbol:

Längst ner på sidan kan du klicka i de val du vill göra för att tydliggöra hur medlem, partner och gäst ska synas i startidsschemat:

Bilden nedan syns ett exempel som beskriver detta: