Spelare
Söka spelare - hur du hittar medlemmar och gäster

Denna artikel beskriver hur man söker fram spelare i en viss kategori via filter eller via sökfunktionen

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Söka - med spelarfilter

Den vänstra delen av modulen SPELARE består av en filtrerings vy, enligt bilden nedan:

I spelarfiltret kan du filtrera bland dina golfare under följande segment:

• Medlemmar & eller gäster

• Medlemskap - här under listas din klubbs medlemskap som är definierade under modulen medlemskap

• Medlemskap betalt - filter för att identifiera medlemmar som har betalat eller inte

• Övriga

Underst i spelarfiltret finns en knapp som heter "Rensa alla filter". Den knappen tar bort alla filter du bokar i. Allt eftersom du klickar i och ur alternativ i spelarfiltret uppdateras listan till höger:

Söka med sökfunktionen

Överst i spelarmodulen hittar du följande möjligheter:

I rutan för "sök spelare" kan du söka bland dina medlemmar och gäster med t.ex.:

• Golf-id

• Förnamn

• Efternamn

Bredvid sökfunktionen finns en knapp som heter "Lägg till externa spelare", vilket kan användas för att identifiera en spelare från en annan klubb som du ska lägga till ett medlemskap till. För golfklubbar anslutna till GIT, kan man göra detta om man inte vill vänta på att synkroniseringen mellan GIT och Sweetspot sker. Eftersom att lägga till ett golf-id till ett av medlemskapen måste göras först i GIT.

Överst i högra hörnet finns det en knapp som heter "Kolumner". När du klickar på den får du upp en lista på kolumner som du kan välja att visa eller att inte visa.