Spelare
Exportera spelare till excel eller .csv

Så gör du för att få ut en lista av spelare till excel eller komma separerad fil (.csv)

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I spelarmodulen när du filtrerat fram de spelare du vill ha fram, kan du välja att exportera det till en excel-liknande lista i formatet .csv.

Som bilden nedan visar, trycker du på knappen "Åtgärder" och sedan väljer du "Exportera spelare":

När du tryckt på "Exportera spelare" kommer det upp en pop-up som beskriver hur många spelare som exporterades och med en uppmaning att kolla mailaddressen som du är inloggad med, eftersom det är dit ett mail med filen är skickad.

När du fått mailet trycker du där det står: "Export ready: download export". Filen kommer hamna där dina nedladdade filer brukar hamna på din dator. Se bild nedan: