Bokningar
Boka in tid från reception

Hur lägger jag in en bokning direkt i starttidsschemat från receptionen?

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

INSTRUKTION

1. Börja med att gå till starttidsschemat. Dubbel klicka på den tid du vill lägga in en bokning i. Då kommer det automatiskt upp att du reserverar alla startplatser. Då ser det ut så här:

2. Skriv in golf-id eller namn på de spelare du vill lägga in. Om det redan finns spelare i starttiden väljer du antal spelare i den nya bokningen som du vill lägga in, enligt bilden nedan:

När du väljer en spelare i just denna boll, blockerar du inte de andra två startplatserna, medan du håller på med din bokning.

4. När du söker fram spelare kan du använda både namn eller golf-id. När sökningen hittar din spelare kan du trycka på "Lägg till" knappen (se bilden nedan) eller trycka "Enter".

Om det skulle vara så att du valt att reservera en plats för mycket initialt, tryck på minustecknet längre till höger i bokniningsfönstret (Det går inte att bekräfta en bokning ifall du har rader i bokningen där det enbart står "Reserverad"):

5. Tryck på "Bekräfta bokning" längst ner i högra hörnet, när du lagt till de spelar du vill ha med i bokningen (se bild nedan).