Starttidsschema
Golfbana
Hur skriver jag ut scorekort, digitalt och på papper, via OnTag?
Hur skriver jag ut scorekort, digitalt och på papper, via OnTag?

Denna artikel beskriver hur scorekort skrivs ut från starttidsschemat

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förutsättning:

• OnTag skrivare finns installerad

INSTRUKTION

1. Börja med att ta upp starttidsschemat och tryck på den starttid som vill ha scorekort (se nedan):

2. När du tryckt på "Skriv ut scorekort", kommer följande bild upp, där du bör säkerställa att HCP, Tee och Slope har rätt värden.
3. Välj sedan under "Papper", om det ska skrivas ut digitalt och/eller papper.
4. Välj vilken skrivare du ska skriva ut på under knappen: "Välj skrivare".
5. Sista steget är att längst ut till vänster klicka i vilka som ska vara med på scorekortet och sedan trycka på "Skriv ut" längst till höger.