Starttidsschema
Golfbana
Hur ändrar jag starttidskategori från starttidsschemat för en golfbana?
Hur ändrar jag starttidskategori från starttidsschemat för en golfbana?

Denna artikel beskriver hur du lägger in ett startförbud eller en tävling i starttidsschemat.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

INSTRUKTION

1. Ta fram den aktuella dagen som du vill lägga in startförbudet eller tävlingen på.

2. Tryck på "Editera" uppe i högra hörnet (se röd pil).

3. Markera de tider som startförbudet ska gälla, genom att antingen klicka på alla tider, eller att klicka på den första, och hålla ner "Shift" och sedan klicka på den sista tiden.
4. Sedan klickar du i alternativet för "Startförbud" (eller som bilden nedan "Closed") i listan till höger.

5. Tryck sedan på "Spara" knappen. Uppdateringarna kommer då slå igenom och starttidschemat blir uppdaterat enligt bilden nedan.