Partnerskap
Skapa partnerskap

Denna instruktion visar hur du sätter upp en ny partner med antingen förskotts- eller efterskottsbetalning.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Partnerskap fungerar för bantyperna golfbana, Simulator, range & annat.

Rekommendation för Sim, range och annat partnerskap

Använd inte partnerskap baserat på antal rundor, särskilt då ni har olika intervaller för olika banor, tex 30 min för Range och 60 min för simulatorer. En interval räknas nämligen som en runda.

STEG FÖR STEG INSTRUKTIONER

• Gå till Partnerskap i menyn.

• Tryck på Skapa nytt

Allmänt

• Fyll i Namn

• Välj Partnerskapstyp
    Förskott
    Välj denna typ om ni vill att partnerskapet ska betalas i förskott och ha antingen ett antal rundor eller spelvärde inkluderat. När antalet rundor eller spelvärdet är förbrukat kan ej partnerskapet användas längre och ett nytt partnerskap behöver skapas.

Efterskott
    Välj denna typ om ni vill att partnerskapet ska betalas utifrån hur mycket det används. När man valt efterskott kan man ge antingen ett fast pris eller procentuell rabatt på priset per spelare i en bokning.

• Period
    Startdatum
    Första datumet ett partnerskap kan lägga in en bokning på.

Slutdatum
    Sista datumet ett partnerskap kan lägga in en bokning på.

• Pris exkl. moms
    Endast tillgängligt för Partnerskapstyp Förskott

• Pris inkl. moms
    Endast tillgängligt för Partnerskapstyp Förskott

Regler & Banor

• Begränsningar
    Antal rundor
    Endast tillgängligt för Partnerskapstyp Förskott
    Totalt antal rundor inkluderat i partnerskapet, vid varje bokning dras 1 runda för varje spelare i bokningen.

Spelvärde
    Endast tillgängligt för Partnerskapstyp Förskott
    Totalt spelvärde inkluderat i partnerskapet, vid varje bokning dras spelvärde motsvarande bokningens kostnad.

Fast pris
    Endast tillgängligt för Partnerskapstyp Efterskott
    Fast pris per spelare i en bokning

Greenfee rabatt
    Endast tillgängligt för Partnerskapstyp Efterskott
    Rabatt per spelare i en bokning i %

• Dagar eller delar av dagar som är inkluderade
    Här definierar du vilka dagar ett partnerskap ska kunna spela och även att avgränsa mellan två tidpunkter under specifika veckodagar.

• Inkluderade banor
    Banor som ett partnerskap kan boka på.

• När partnerskapet är uppsatt väljer man Spara och fortsätt

Summering

• När partnerskapet har blivit uppsatt kan man se en summering av inställningarna

• Vill man ta bort partnerskapet och inte aktiverat det än kan man välja att Radera partnerskapet. Det kommer då tas bort.

• Aktivera partnerskapet för att aktivera det så att bokningar kan börja göras.

• Inaktivera partnerskap om ni inte önskar att partnerskapet längre ska kunna användas efter att det aktiverats.

När partnerskapet väl är skapat kan man via partnerportalen lägga in bokare som har tillgång till partnerskapet.
Läs om hur man lägger till och tar bort bokare i ett partnerskap.

Bokare i ett partnerskap kan sedan göra bokningar med partnerskapet i partnerportalen som finns på partner.sweetspot.io.
Mer information om partnerportalen