Partnerskap
Hantera ditt konto i partnerportalen

Denna instruktion visar hur du kan ändra ditt lösenord som gäller både i partnerportalen och när du loggar in i Sweetspot 360.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du är inloggad på partnerportalen (partner.sweetspot.io) kan du se och uppdatera dina uppgifter på ditt konto. Detta gäller både när du loggar in i Partnerportalen men även i Sweetspot 360 (club.sweetspot.io).

• Tryck på profilikonen uppe i högra hörnet

• Välj Mitt konto

• Du kan också logga ut genom att trycka på Logga ut

• Här kan du se information om ditt konto

• Välj Redigera om du vill ändra dina uppgifter

• Ändra de uppgifter du önskar

• Ändrar du e-mail och / eller lösenord så kommer du att loggas ut från andra enheter där du är inloggad med detta konto.

• Tryck på Spara för att spara dina ändringar