Golfvänner

Du kan lägga in dina golfvänner via golf-id, e-post eller telefonnummer, samt få meddelanden om någon annan har lagt till dig som golfvän.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur kan jag lägga in mina golfvänner?

1. Tryck på “Profil” symbolen längst ner i högra hörnet i appen

2. Välj kategori som heter “Inställningar”

1. Tryck på “Golfvänner”

2. Tryck på “Lägg till” i övre högra hörnet

3. Välj om du vill lägga till med hjälp av golf-id, telefonnummer eller e-postadress.

4. Mata in numret för det du valt och tryck på "Lägg till"

Meddelande om någon lagt in dig som golfvän

När du är inne under golfvänner (Profil/inställningar/golfvänner/) hittar du två flikar. En som heter "Vänner" och en som heter "Vänförslag". Under vänförslag kommer spelare upp som har lagt till dig som "Golfvän".

Om du trycker på en sådan person, så får du upp en fråga om du vill lägga till den som golfvän.

Genom att trycka på "Lägg till golfvän" kommer du uppdatera dina "Golfvänner".