Bokningar
Hur ändra jag pris åt en spelare som är på plats?

Artikeln beskriver hur kan göra en prisändring och justera slutpriset direkt på en spelare.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förutsättning:

• Du kan enbart justera pris på bokningar som inte är markerade som BETALD.

• En redan reducerad greenfee med 100%, går ej att redigera.

Ändra pris - golfbana

1. Dubbelklicka upp den starttid det gäller.

2. Tryck på den lilla pennan symbolen i priskolumnen på höger sidan.

3. Skriv in det nya slut priset i rutan som dyker upp.

4. Tryck "Enter". Då räknar systemet ut "Prisändring" som dyker upp i skärmen.

Ändra pris - simulator

Förutsättning - att bokningen inte är i status "BETALD".

1. Ta fram bokningen som du vill uppdatera priset på.

2. Tryck på den lilla pennan symbolen i priskolumnen på höger sida.

3. Skriv in det nya slut priset i rutan som dyker upp.

4. Tryck på "Applicera" knappen ("Apply")